Vrijwilliger

Vacatures

Het Houtfestival is het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival tovert de Haarlemmerhout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder)theater, film, beeldende kunst en heerlijke hapjes.

Op zaterdag draaien we in de avond warm tijdens Houtnacht met lokale en internationale optredens uit de meest uiteenlopende muzikale subculturen. Op zondag kan rolt het publiek van het ene verrassende optreden in het andere. Een grote verscheidenheid aan artiesten uit de hele wereld zorgt voor een meeslepende wereldreis.

De voorbereidingen voor 15 en 16 juni 2019, de 34e editie van het festival gaan binnenkort al rustig van start. In het veelzijdige en enthousiaste team van vrijwilligers zijn verschillende vacatures ontstaan. Zit er iets voor jou bij?

Heb je interesse in één van deze vacatures of wil je meer weten over de organisatie en hoe je een bijdrage kunt leveren? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar publiciteit@houtfestival.nl.

Social Media kanjer

Ben jij iemand die het geweldig vindt om het festival te laten leven bij een zo groot mogelijk publiek? Samen met de rest van het communicatie team beheer je de social media sites (Facebook, Twitter, Instagram, Youtube) van het festival om de pers en het publiek te...

Productie assistent

Breng jij structuur in een georganiseerde chaos? In de aanloop naar het festival moeten allerlei informatiestromen in goede banen worden geleid en moet er overzicht worden gehouden op gebied van medewerkers administratie, planning, voorzieningen voor artiesten en nog...