Paul

Dit is Paul, een uiterst spraakmakende persoonlijkheid. In staat het ijs overal en altijd onmiddellijk te breken, mensenkenner, grapjas. Leefde zijn leven rond de podia van de wereld met de grootste artiesten die de muziekwereld kende en kent. Technicus en bovenal Ier.

Een charismatische rauwdouwer, wereldreiziger, goedaardige sfeermaker, levensgenieter en drinkmaat van velen met een krakend goed hart. De wereld was voor hem veel te klein en de tijd te kort.

Met zijn overlijden in 2016 verliezen wij iemand die met goede verhalen mensen met elkaar kon verbinden. En bovenal de kunst van ‘tradional music” waar ook ter wereld als muziekgenre zeer wist te waarderen.
Paul was een vriend en fan van ons festival. Hij kwam als hij kon en moedigde ons aan vooral niet op te geven.

Zijn vrienden hebben na zijn overlijden geld ingezameld en uit zijn naam gedoneerd aan het Houtfestival. Mede hierdoor staat Toko Telo als Nederlandse primeur dit jaar op het Houtpodium. Toko Telo interpreteert de roots van de traditionele Malagassische muziek en maakt fantastisch folk muziek. Zondag gaan wij, dankbaar voor zijn leven en zijn vrienden, hier in zijn geest van genieten.