Rick

Rick van den Heuvel kwam tien jaar geleden een dagje helpen op het kinderplein. Een jaar later werd dat een heel weekend en nu is hij niet meer weg te slaan. Sinds vijf jaar coördineert Rick het kinderplein en zet hij samen met familietent-programmeur Wijnand Stomp een unieke festivalervaring voor de kleintjes neer. Ook zorgt hij sinds een paar jaar voor de decoratie van het festivalterrein.

Hij is écht gepassioneerd over het bieden van een waardevolle beleving voor de kinderen. Een interactieve omgeving waar ze worden uitgedaagd hun denkbeelden te verruimen en het beste uit zichzelf te halen. En niet te vergeten plezier te hebben. Een spannend nieuw onderdeel dat Rick heeft toegevoegd zijn de toneelstukjes die op het kinderterrein zomaar in het voorbijgaan worden opgevoerd. Waar je als kind aan kunt meedoen en waar het verhaal toch altijd nét even anders loopt dan je gewend bent.

Wat Rick het meest bijzonder vindt aan het Houtfestival? “Het open en vrije karakter ervan, dat je zonder gedoe gewoon kan langs komen. Zonder hekken en écht voor het hele gezin”.