Communicatie held

Wat zoeken we?

Een Communicatie held: Iemand die het geweldig vindt om het festival te laten leven bij een zo groot mogelijk publiek. Samen met de rest van het communicatie team positioneer je het festival op alle mogelijke fora om het publiek te binden en onze schare supporters zo groot mogelijk te maken. Tijdens het festival draag je bij aan alle activiteiten van het festival team, van persondersteuning tot infobalie en van brunch tot social media communicatie.

Wanneer begin je?

Zo snel mogelijk! Het festival komt snel dichterbij dus alle hulp is welkom!

Wat bieden we je?

Een unieke ervaring met PR / Marketing activiteiten bij een van de leukste festivals van de stad! Gedurende het festivaljaar maak je deel uit van een veelzijdig en enthousiast team dat elkaar helpt en stimuleert. Tijdens het festival kun je uiteraard rekenen op een goede verzorging door ons catering team. Als je het naar je zin hebt bieden we je graag de kans ook volgend jaar actief te zijn en jezelf binnen het festival te ontwikkelen.

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar publiciteit@houtfestival.nl.