Decoratie Coördinator

Een Decoratie Coördinator: iemand die samen met de al actieve coördinator inventariseert welke styling er in de Hout nodig is om mensen de weg te wijzen en een mooie omlijsting te bieden voor de activiteiten die plaatsvinden. Met een team zorg je ervoor dat de juiste materialen aanwezig zijn en zet je een optimale event styling neer.

Wat vragen we van je?

Een gezonde dosis teamspirit, de nodige handigheid en een beetje creatieve inspiratie. Met initiatief en een gestructureerde aanpak zetten jullie een herkenbare styling neer.

Wanneer begin je?

De voorbereidingen zullen vooral vanaf medio april gaan plaatsvinden. Tijdens de opbouw vanaf vrijdag 14 juni coördineer je de vrijwilligers die de aankleding plaatsen en tijdens de afbouw op maandag 17 juni help je te verzorgen dat het terrein weer in originele staat wordt achtergelaten en herbruikbare materialen netjes worden opgeslagen.

Wat bieden we je?

Een perfecte kans om het Houtfestival mede vorm te geven! Gedurende het festivaljaar maak je deel uit van een veelzijdig en enthousiast team dat elkaar helpt en stimuleert. Tijdens het festival kun je uiteraard rekenen op een goede verzorging door ons catering team. Als je het naar je zin hebt bieden we je graag de kans ook volgend jaar actief te zijn en jezelf binnen het festival te ontwikkelen.

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar publiciteit@houtfestival.nl.