Organisatie en coördinatie kinderactiviteiten

Iemand die samen met de kinderfestival coördinator alle activiteiten voor de jongste bezoekers in goede banen leidt. Tussen twaalf en zes kunnen de kleintjes knutselen, schminken, deelnemen aan muziek workshops, circus activiteiten en nog veel meer. Je snapt, dat vergt aardig wat afstemming om te zorgen dat alle activiteiten de hele middag soepeltjes draaien. Jij kunt goed signaleren waar knelpunten ontstaan en snel schakelen om alles op rolletjes te laten lopen.

Wat bieden we je?

Een unieke ervaring bij een van de leukste festivals van de stad! Gedurende het festivaljaar maak je deel uit van een veelzijdig en enthousiast team dat elkaar helpt en stimuleert. Tijdens het festival kun je uiteraard rekenen op een goede verzorging door ons catering team. Als je het naar je zin hebt bieden we je graag de kans ook volgend jaar actief te zijn en jezelf binnen het festival te ontwikkelen.

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar publiciteit@houtfestival.nl.