Robert

Op zoek naar het festivalgevoel van onze vrijwilligers gingen we langs bij Robert. Hij werkt al 5 jaar achter de bar bij het Houtfestival. Eerst een aantal jaren als medewerker, daarna als barhoofd en nu is hij duo-barhoofd.

Hoe ben je bij het Houtfestival terechtgekomen?

Ik was barmedewerker bij Bevrijdingspop en hoorde daar dat het leuk werken was bij het Houtfestival. Ik heb het een jaar gedaan en het beviel zo goed dat ik ben gebleven.

Wat ik leuk vind is de collegialiteit met andere vrijwilligers en de contacten met de bezoekers. Heel fijn is dat in de opzet van het festival de muziek ook voor de barmedewerkers goed te horen is. Dus wij genieten ook mee met de optredens.

Welke woorden associeer jij met het Houtfestival?

Muziek uit de hele wereld, multicultureel en kunstenaars.

Tot slot: hoe zie jij de toekomst?

Ik vind het zo leuk dat ik de komende jaren nog graag achter de bar sta.

Beste Robert, bedankt voor je bijdrage en ook wij hopen dat je nog lang vrijwilliger blijft.