Hamraaz

Hamraaz is een samenwerkingsproject van Khorshid Dadbeh (Iran, tar, tanbour en baglama) en Lucie Lelaurain (Frankrijk, duduk en fluit). 

Khorshid Dadbeh en Lucie Lelaurain brengen moderne composities die zijn geïnspireerd door modale en maqam-muziek uit Iran en Armenië. Laat je meevoeren door de schoonheid en dynamiek van deze rijke muziektradities, en de magische combinaties van klanken en ritmes van instrumenten als duduk, fluit, tanbour en tar.

Dadbeh en Lelaurain leerden elkaar kennen bij Codarts in Rotterdam. Khorshid Dadbeh studeerde tar, setar en tanbour in Iran en behaalde haar master in uitvoerende muziek bij Codarts. Lucie Lelaurain groeide op met traditionele muziek uit de Auvergne. Ze studeerde eerst dwarsfluit en later duduk. Ze behaalde haar bachelordiploma aan het conservatorium in Frankrijk, woonde in Istanbul om zich in modale muziek te verdiepen en ging daarna studeren aan Codarts in Rotterdam.

Meer over deze artiest

 

Meer over het programma

Houtfestival

16 juni 2024
Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

15 juni 2024
Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

16 juni 2024
Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.