DJ Kim V

 

Kim V is een DJ die de sound van de Cariben naar je brengt. In haar sets laat ze graag een mix horen van muziek waarmee ze is opgegroeid en recente muziek: reggae, dancehall, soca, afropop en amapiano. Hiermee weet ze het publiek telkens in een goede stemming én aan het dansen te krijgen. Kim V was al te zien op diverse Festivals als Lowlands, carnavalsfeesten als zoals Nottinghill Carnival en weekenders zoals Dancehallepisode.

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door Zoca Flavor.

Meer over deze artiest

 

Meer over het programma

Houtfestival

16 juni 2024
Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

15 juni 2024
Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

16 juni 2024
Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.