Los Kamer

Los Kamer creëert een uniek geluid door Latijns-Amerikaanse en Balkanritmes te vermengen met jazz, swing, western, klezmer, Romani en traditionele Mexicaanse muziek. De muziek van deze in Mexico opgerichte band is explosief, meeslepend en energiek en zowel feestelijk als diepgaand. Los Kamer is beïnvloed door artiesten als Manu Chao, Amsterdam Klezmer Band en Taraf de Haïdouks en stond eerder op het Engelse Glastonbury Festival. Los Kamer weet elke keer een feestje te bouwen voor een enthousiast springend en dansend publiek. 

 

Meer over deze artiest

 

Meer over het programma

Houtfestival

16 juni 2024
Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

15 juni 2024
Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

16 juni 2024
Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.