Ultimate Dance creations & Little Star Fitness

 

Het Houtfestival is voor alle leeftijden en voor de jongste bezoekers worden er betoverende workshops verzorgd door Little Star Fitness & Ultimate Dance Creations. Elk onderdeel zal gevuld zijn met vrij dansen, spelletjes, muziek en eindeloos veel plezier. Ontdek de magie van circus, acrobatiek, cheerleading en dans. Laat jezelf betoveren terwijl je verschillende circustechnieken leert, zoals aerial silks, jongleren, handstanden en acrobatiek. Circus is een prachtige weg om kracht, coördinatie, balans en flexibiliteit te ontwikkelen. Aerial Silks is een wonderbaarlijke vorm van luchtacrobatiek waarbij je zweeft en adembenemende trucs uitvoert aan zijden doeken die aan het plafond hangen. Kinderen ontdekken speelse vaardigheden en technieken terwijl ze ondersteboven in de doeken zweven. Doe je met ons mee?

Houtfestival

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.