C-District presenteert: C the Future

Ontdek C-district op het Houtfestival!

Ervaar een voorproefje van C the Future, hét evenement van het Haarlemse C-district waar circulariteit, duurzaamheid, innovatie en digitalisering samenkomen. Speel een potje op een unieke pingpongtafel, gemaakt van oude NS-vloerdelen, bewonder coole 3D-geprinte meubels en zie een tekenrobot in actie. Doe mee aan onze fotowedstrijd en verbaas je over de CRDL, een 3D-printer, 3D-puzzels, filmprops, gerecyclede lampen, handgemaakte leren tassen en nog veel meer. Ontdek de inspirerende activiteiten van C-district en leer hoe we samen een duurzame toekomst kunnen bouwen. Leuk voor jong en oud!

Over C-District

C-district is een inspirerend netwerk van bedrijven, overheden, kennisinstituten en onderwijsinstellingen die de transitie naar een duurzame economie willen versnellen. C-district is een proeftuin voor innovatieve oplossingen, met het MAAK-terrein in de Haarlemse Waarderpolder als fysieke uitvalsbasis. Daar vinden de experimenten plaats, de reuring, de kennissessies, de workshops en de Innovation Dinners, het 3D-printen, het samenwerken, het maken, het onderzoek, de make-athons, de rondleidingen en de evenementen.

C-district is een initiatief van gemeente Haarlem, 3D Makers Zone, MAAK Haarlem en BouwLab R&Do.

Website C-district

Website C the Future

Meer over het programma

Houtfestival

16 juni 2024
Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

15 juni 2024
Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

16 juni 2024
Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.