GOLF-Festival presenteert

 

Golffestival en Houtfestival slaan de handen ineen. Er zal tijdens houtnacht een container staan met een programmering namens Golffestival. Het GOLF-festival is een samenwerking tussen de Haarlemse culturele instellingen Nieuwe Vide, 37PK en Pletterij en Quartair in
Den Haag. GOLF heeft als doel in Haarlem ruimte te bieden voor uitdagende, experimentele audiovisuele kunst en onderzoekt via artistieke weg de relatie tussen beeldende kunst en muziek.

Het Walrus | Performance

Geboren als Tjalling Schrik in Haarlem. Speelt 20+ jaar drums in theater voorstellingen bij susies haarlok, orkater en veenfabriek en is nu 2+ jaar actief met modulaire synthesizers. Zijn muziek is experimenteel, groovy, complex, duister en grappig.

Pjotr Lasschuit | Performance

Pjotr is een verhalenverteller. Gebruikmakend van zijn vaardigheden op het gebied van modulair en trompet, creëert Pjotr reizen die je optillen, neerhalen, maar nooit loslaten. Verwacht subtiele polyritmiek en jazzinvloeden in een voorstelling waarin geluid, improvisatie
en momentverkenning centraal staan.
Wat zullen we vandaag horen?

Jaromir Mulders | Performance/Installatie: Tunnelvisie

Tunnelvisie is een installatie die bestaat uit een verzameling ledstrips die langs de wanden van een container zijn geplaatst. Samen vormen deze ledstrips een tunnel van licht. Deze tunnel vormt verschillende patronen gebaseerd op fenomenen uit de natuur.

Houtfestival

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.