Voor een tientje, een Houtvriendje

Wil jij ons helpen om het Houtfestival mogelijk te maken? Word Houtvriendje voor een tientje per jaar. Of steun ons met een eenmalige donatie.

Een Houtvriendje draagt het Houtfestival een warm hart toe. Het Houtfestival wordt georganiseerd door een pool van professionele vrijwilligers. Het is ook bewust gratis, dus zonder hekken en tascontrole, om zo de ontspannen sfeer te kunnen behouden.

Maar een festival organiseren kost veel geld. Steun is dan ook essentieel. Het Houtfestival krijgt een deel van de Gemeente Haarlem, van enkele fondsen en van samenwerkingspartners. Maar dat is niet voldoende. We hebben ook jouw hulp nodig. Wij werken met beperkte middelen, dus jouw bijdrage is letterlijk onbetaalbaar.

Je verbindt je aan het meest kleurrijke en mondiale festival van de regio Haarlem. Daarnaast deel je mee in de boodschap dat het belangrijk is elkaars achtergronden en culturen te kennen, omdat een multiculturele samenleving juist een verrijking is in plaats van een bedreiging.

De grensoverschrijdende muziek en de open en toegankelijke sfeer op Houtfestival verbroedert en verbindt mensen van jong tot oud, van allochtoon tot autochtoon. Voor een tientje per jaar word je al Houtvriendje en steun je het Houtfestival.

Enthousiast geworden? Meld je hiernaast aan. Je kunt ook een éénmalige donatie doen. Dat formulier staat eronder.

Machtigt hierbij Stichting Multiplex in Haarlem om één keer per jaar het onderstaand bedrag af te schrijven als donatie ‘Houtvriendjes’ van onderstaand bank-/gironummer. RSIN nummer: 006679249

Nieuwsbrief:

4 + 9 =

Of een eenmalige donatie?

Een Houtvriendje draagt het Houtfestival een warm hart toe. Je kan ook éénmalig een donatie doen. Hiermee help je ons mee om weer een divers programma neer te zetten.

Ja, ik doe een éénmalige donatie aan het Houtfestival. RSIN nummer: 006679249

Nieuwsbrief:

14 + 2 =

Reglement

  1. Als HoutVriendje doneer je minimaal € 10,- per jaar (meer mag natuurlijk ook) en betaling gebeurt middels eenmalige machtiging.
  2. Aanmelden als Houtvriendje kan op ieder moment van het jaar en het te doneren bedrag wordt dan via automatische incasso één keer per jaar van je rekening afgeschreven. Word je HoutVriendje voor of tijdens het festival, dan gebeurt dit per 30 juni en word je na het festival HoutVriendje, dan gebeurt dit per 31 januari van het volgend jaar.
  3. Aanmelden kan via de website van het Houtfestival.
  4. Je bent HoutVriendje voor onbepaalde tijd tot wederopzegging. Als je je donatie wilt beëindigen, stuur je een e-mail voor 1 november naar houtvriendje@houtfestival.nl waarin je aangeeft je bijdrage per 1 januari van het volgende jaar te willen beëindigen.
  5. HoutVriendjes valt onder de verantwoordelijkheid van het dagelijkse bestuur van Stichting Multiplex.
  6. De totale bijdrage van HoutVriendjes wordt enkel aangewend voor de programmering van het Houtfestival.
  7. Als je als bedrijf jaarlijks € 250,- of meer doneert, dan zijn er ludieke promotiemogelijkheden rond en op het Houtfestival. Wij informeren je graag!