Vrijwilliger

Vrijwilliger worden bij het Houtfestival

Het Houtfestival is het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival tovert de Haarlemmerhout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder)theater, film, beeldende kunst en heerlijke hapjes. Kom je ons helpen om het festival ook komend jaar weer tot een succes te maken?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Hieronder vind je de huidige vacatures. Heb je interesse in één van deze vacatures, of wil je meer weten over de organisatie en hoe je een bijdrage kunt leveren? Stuur je contactgegevens en een motivatie naar info@houtfestival.nl of gebruik het formulier onderaan deze pagina.

Ervaringen van onze vrijwilligers

“Het Houtfestival bestaat omdat een groep vrijwilligers het gewoon leuk vinden om iets neer te zetten waardoor de samenleving weer iets mooier wordt. Het is gaaf daar aan mee te werken.”

Ivo

Programmeur Houtnacht

“Dat familiegevoel, dat je met z’n allen iets gaafs neerzet. Het is keihard werken, maar ook heel veel plezier onderling. Work hard – play hard zogezegd.”

Lianne

Medewerker opbouw festivalterrein

“Wat ik leuk vind is de collegialiteit met andere vrijwilligers en de contacten met de bezoekers. Heel fijn is dat in de opzet van het festival de muziek ook voor de barmedewerkers goed te horen is.”

Robert

Barmedewerker

Ik meld mij aan!

10 + 12 =