Vrijwilliger

Vacatures

Het Houtfestival is het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival tovert de Haarlemmerhout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder)theater, film, beeldende kunst en heerlijke hapjes.

Op zaterdag draaien we in de avond warm tijdens Houtnacht met lokale en internationale optredens uit de meest uiteenlopende muzikale subculturen. Op zondag kan rolt het publiek van het ene verrassende optreden in het andere. Een grote verscheidenheid aan artiesten uit de hele wereld zorgt voor een meeslepende wereldreis.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Hieronder vind je de huidige vacatures. Zit er iets voor jou bij?

Heb je interesse in één van deze vacatures of wil je meer weten over de organisatie en hoe je een bijdrage kunt leveren? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar info@houtfestival.nl.

Vrijwilliger weekend Houtfestival

In de dagen tijdens en rond het festival hebben we veel vrijwilligers nodig om alles op rolletjes te laten lopen. Van op- en afbouw tot bar, van kinderfestival tot catering en nog veel meer. Wil jij onderdeel uitmaken van de grote familie die het festival neerzet?

Ik meld mij aan!

15 + 9 =