Word vrijwilliger

Het Houtfestival is het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival tovert de Haarlemmerhout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder)theater, film, beeldende kunst en heerlijke hapjes. Kom je ons helpen om het festival ook komend jaar weer tot een succes te maken?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Heb je hier interesse in, of wil je meer weten over de organisatie en hoe je een bijdrage kunt leveren? Stuur je contactgegevens en een motivatie naar aanmelden@houtfestival.nl of gebruik het formulier onderaan deze pagina.

Ervaringen van onze vrijwilligers

“Wat ik leuk vind is de collegialiteit met andere vrijwilligers en de contacten met de bezoekers. Heel fijn is dat in de opzet van het festival de muziek ook voor de barmedewerkers goed te horen is.”

Robert

Barmedewerker

“Dat familiegevoel, dat je met z’n allen iets gaafs neerzet. Het is keihard werken, maar ook heel veel plezier onderling. Work hard – play hard zogezegd.”

Lianne

Medewerker opbouw festivalterrein

“Het Houtfestival bestaat omdat een groep vrijwilligers het gewoon leuk vinden om iets neer te zetten waardoor de samenleving weer iets mooier wordt. Het is gaaf daar aan mee te werken.”

Ivo

Programmeur Houtnacht

Mag ik mijzelf voorstellen?

Ik ben Frank van der Krieke, geboren en getogen in Haarlem sinds 1966. Al sinds Bevrijdingspop in 1987 op de Botermarkt ben ik vrijwillig betrokken bij het slepen, sjouwen en bouwen van podia, tenten, hekken en stroomvoorzieningen voor de Haarlemse festivals. Mijn avontuur begon daar en evolueerde naar een diepere verbondenheid met Het Houtfestival, een kleinschaliger, gezelliger evenement dat onze kernwaarden omarmt met wereldmuziek die dichtbij ons hart staat.

Ik meld mij aan en ga helpen!

10 + 14 =