Vrijwilliger

Vacatures

Het Houtfestival is het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival tovert de Haarlemmerhout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder)theater, film, beeldende kunst en heerlijke hapjes.

Op zaterdag draaien we in de avond warm tijdens Houtnacht met lokale en internationale optredens uit de meest uiteenlopende muzikale subculturen. Op zondag kan rolt het publiek van het ene verrassende optreden in het andere. Een grote verscheidenheid aan artiesten uit de hele wereld zorgt voor een meeslepende wereldreis.

De voorbereidingen voor 15 en 16 juni 2019, de 34e editie van het festival gaan binnenkort al rustig van start. In het veelzijdige en enthousiaste team van vrijwilligers zijn verschillende vacatures ontstaan. Zit er iets voor jou bij?

Heb je interesse in één van deze vacatures of wil je meer weten over de organisatie en hoe je een bijdrage kunt leveren? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar info@houtfestival.nl.

Vrijwilliger weekend Houtfestival

In de dagen tijdens en rond het festival hebben we veel vrijwilligers nodig om alles op rolletjes te laten lopen. Van op- en afbouw tot bar, van kinderfestival tot catering en nog veel meer. Wil jij onderdeel uitmaken van de grote familie die het festival neerzet?

Organisatie en coördinatie kinderactiviteiten

Samen met de kinderfestival coördinator leid je alle activiteiten voor de jongste bezoekers in goede banen. Tussen twaalf en zes kunnen de kleintjes knutselen, schminken, deelnemen aan muziek workshops, circus activiteiten en nog veel meer. Jij kunt goed signaleren waar knelpunten ontstaan en snel schakelen om alles op rolletjes te laten lopen.

Decoratie Coördinator

Als Decoratie Coördinator inventariseer je samen met de al actieve coördinator welke styling er in de Hout nodig is om mensen de weg te wijzen en een mooie omlijsting te bieden voor de activiteiten die plaatsvinden. Met een team zorg je ervoor dat de juiste materialen aanwezig zijn en zet je een optimale event styling neer.

Communicatieheld

Als Communicatie geld laat je het festival leven bij een zo groot mogelijk publiek. Je positioneert het festival op alle mogelijke fora. Tijdens het festival draag je bij aan alle activiteiten van het festival team, van persondersteuning tot infobalie en van brunch tot social media.

Relatiemanager donateurs

Kun jij als geen ander mensen binden? Dan is dit een perfecte functie. Je onderhoudt de relatie met bestaande donateurs (Houtvriendjes) door middel van een periodieke nieuwsbrief, leuke acties in samenwerking met lokale ondernemers en een unieke brunch op de festival zondag.

Ik meld mij aan!

14 + 8 =