ABSOLUT

Originele hip-hop
Houtnacht 2018

ABSOLUT

Deze jonge Haarlemse gasten brengen originele hip-hop die doet denken aan de gloriedagen van Opgezwolle. In tegenstelling tot de vele rappers die met een 2pac beat op hun zolderkamer zijn begonnen, is Absolut gevormd als een volledige live band met twee frontmannen op de mic, een toetsenist, drummer, gitarist en bassist. Absolut heeft vorig jaar de Flinty’s Trofee gewonnen, deed mee met de Rob Acda Award en won de HIT finale. Kortom, ze zijn helemaal aan en klaar om Houtnacht plat te spelen!

Bezetting
English translation

Absolut

This hip-hop.young Haarlemse group original takes you back to the good old days of the ‘Opgezwolle’ band. In contrast to the many rappers that begin in their loft with a 2 pack beat, Absolut was formed with a complete live band including two MC’s, a keyboard player, drummer, guitarist and baas. Abosulut won the Flinty’s Trophy last year, entered the Rob Acda Award and won the HIT final. In short, they are ready to play flat out at Houtnacht this year.

Band links

Geniet alvast een beetje met onderstaande links.