DE LIEDJESATLAS

FAMILIETENT 2018

DE LIEDJESATLAS

Peer, Thijs en Stefan reizen in deze voorstelling samen met hun jonge publiek de wereld rond en zingen de leukste traditionals van de landen die ze aandoen. Hoe vergaat het de verliefde indiaan Adriaan? Wat maakt de leukste kok van Suriname klaar? Hoe ziet een school in Afrika er uit? Welke dieren wonen er in Indonesiƫ wat krijg je in een Spaans restaurant op je bord? Vandaag ontmoeten ze Neco Novellas uit Mozambique. Neco kan toveren met zijn stem. Hij tovert de mooiste geluiden uit zijn mond Rasentertainer Peer de Graaf, Thijs Borsten en Stefan Blankestijn laten kinderen horen en ervaren wat hun leeftijdgenoten in andere landen leuk vinden en met wat voor muziek zij daar groot worden.

Bezetting

Peer de Graaf – zang/percussie
Neco Novellas – Zang/ Gitaar
Stefan Blankestijn – Gitaar
Thijs Borsten – Toetsen

English translation

The Songs Atlas

Peer, Thijs and Stefan embark on a journey together with their young audience in this performance and sing the nicest traditional songs of the countries they visit. How does the loving Indian Adriaan leave. What makes the nicest cook of Suriname ready. What does a school in Africa look like? What animals live in Indonesia? what do you get served in a Spanish restaurant. Today they meet Neco Novellas from Mozambique. Neco can create magic with his voice. He magics the most beautiful sounds out of his mouth

Rasentertainer Peer de Graaf, Thijs Borsten and Stefan Blankestijn let children hear and experience what their peers like in other countries and with what sort of music they enjoy there.

Peer de Graaf vocals / percussion
Neco Novellas Vocals / Guitar
Stefan Blankestijn Guitar
Thijs Borsten Keys