DE LIEDJESTOVENAAR

Familietent 2018

DE LIEDJESTOVENAAR

Het optreden van de Liedjestovenaar zit boordevol mooie, vernuftige liedjes in verschillende stijlen en ritmes. Je hoort lieve, ondeugende en grappige teksten gecombineerd met onder andere Latijns Amerikaanse bolero (Kusje op je wang), swingende jazz (‘Retteketet, retteketet’), wals en Mariachi (‘Het schommellied’) Rock ’n Roll (‘Dansje met Mama’). Het optreden eindigt met het lied ‘Tekening’ waarbij de kinderen worden uitgenodigd om samen te gaan tekenen. Kinderen worden op betoverende, liefdevolle wijze meegenomen in de improvisaties en het samenspel.

De Liedjestovenaar wordt begeleid door Rick Piepers op gitaar of piano en Cord Heineking op de Contrabas. De Liedjestovenaar wordt gespeeld door Naomi Inez (zang en spel).

Bezetting

Naomi Inez – zang en spel
Rick Piepers – gitaar
Cord Heineking – contrabas

English translation
Here comes the translation