SAMBA SALAD

Familietent 2018

SAMBA SALAD

Maya zingt de wereld rond

Maya is nieuwsgierig naar de wereld en de mensen die daar in leven. We zijn allemaal op dezelfde planeet geboren, maar toch is iedereen anders. Wat maakt ons verschillend? En maakt dat wat uit? Aan de andere kant lijken we allemaal op elkaar en doen toch ook weer dezelfde dingen. Maya gaat met jou op wereldreis.

Maya zingt, danst en trommelt er op los en dat doet ze niet alleen, ze neemt haar muzikale troubadour Tim mee. Liedjes met herkenbare thema’s op muziek uit alle windstreken van o.a. Samba Salad en Bar batuques. Samba, jazz, flamenco, pop en vele andere muziekstijlen nemen je mee op reis.

De hele voorstelling komt uit een koffer en het decor dat zijn we zelf. Met interactie als sleutel, speelt iedereen een rol in de voorstelling. Langzaam veranderen we allemaal in wereldburgers en maken samen de wereld mooi. In je hoofd kan alles! Een avontuurlijke muzikale ontdekkingsreis voor iedereen vanaf drie jaar. Ga je mee? Kom verkleed als een wereldburger!

Na jarenlange voorstellingen te hebben gespeeld met Samba Salad zet Maya Link een nieuw stap met deze solo voorstelling. Ook blijft ze nog vast onderdeel van alle andere voorstellingen van de groep. In 2016 heeft Maya de Rabobank Cultuurprijs categorie podiumkunsten gewonnen en de publieksprijs van het Noord-Hollands Dagblad en de Alkmaarsche Courant. Maya is zangeres, actrice, danseres, theater & muziek docent, organisator, muziekprogrammeur, theatermaker en songwriter. Haar veelzijdigheid brengt haar in contact met veelzijdige mensen, projecten en plekken. Al deze disciplines hebben vooral een ding met elkaar gemeen, en dat is het podium. Mensen ontroeren, laten lachen, laten dansen, in beweging brengen, een spiegel voorhouden, het kind in ze naar boven halen en ze iets bijzonders meegeven. Van alle mensen zijn kinderen haar favoriet en ze neemt hen graag mee in haar fantasie.

Bezetting

Maya Link – concept, spel, zang en dans
Tim Arnoutse – gitaar, klarinet, percussie & spel
Herman Link & Barbatuques – muziek
Herman Link, Hans Hagen & Theo Olthuis – liedteksten

English translation
Here comes the translation