Black Acid

Bombastische en energieke rap
Houtnacht 2018

BLACK ACID

Black Acid is niet een doorsnee rapgroep. Het is een collectief dat niet alleen de muziek zelf maakt en produceert, maar ook een kledinglijn heeft en eigen avonden organiseert. De songs zijn van deze tijd, met rauwe trapbeats vol bas en eigenzinnige flows. Zelf beschrijven ze hun muziek als alternatieve trap, gemixt met punk. En dat is vooral te merken bij hun bombastsiche en energieke liveshows. Black Acid deed in 2017 mee met de Popronde en we zijn siked om ze nu op Houtnacht te hebben staan!

Bezetting
English translation

Black Acid

Black Acid is not your average rap group. It is a collective that not only makes and produces the music itself, but also has a clothing line and organizes its own evenings. The music is very current with raw kick beats full of bass and quirky flows. They themselves describe their music as an alternative stage, mixed with punk. And that is especially noticeable in their bombastic and energetic live shows. Black Acid joined the Popronde in 2017 and we are now delighted to have them performing at Houtnacht!

Band links

Geniet alvast een beetje met onderstaande links.