Strawl & Black Lion

Energieke reggae
Houtnacht 2018

STRAWL & BLACK LION

Het muzikale leven van Strawl begon al op jonge leeftijd op het eiland van St. Eustatius, waar Strawl oorsprokelijk vandaan komt. Daar had hij verschillende successen als bassist van de Black Star Liner band en een nummer 3 hit in de Caribische charts als zanger. Nu, vele bands en jaren later, is deze onversneden rasta samen gaan werken met de Black Lion band. Strawl staat bekend om de ongelofelijke energie waarmee hij het publiek bespeelt en de boodschap van Rastafari overbrengt. Onlangs kwam zijn album “A Luta Continua” uit met de krachtige tune ‘Bun Dung Rome’, materiaal om een heel publiek te laten springen op deze energieke reggae.

Bezetting
English translation

Strawl & Black Lion

The musical life of Strawl started at an early age on the island of St. Eustatius, where Strawl originates from. There he had several successes as bassist of the Black Star Liner band and a number 3 hit in the Caribbean charts as a singer. Now, many bands and years later, this uncut rasta has started working with the Black Lion band. Strawl is known for the incredible energy with which he plays the audience and conveys the message of Rastafari. Recently, his album “A Luta Continua” came out with the powerful tune ‘Bun Dung Rome’, music that gets the whole public jumping!

Band links

Geniet alvast een beetje met onderstaande links.