DAN GERMAN

Country, Folk & Blues
Houtnacht 2018

DAN GERMAN

De Engelse Dan German beloopt als Americana singer-songwriter de dunne grens tussen Country, Folk & Blues. Zijn liederen bezingen de romantiek van alledaagse ellende. Met zijn droge humor vervaagt de grens tussen vreugde en verdriet en hoop en leegte. De krachtige shows van Dan German combineren verhalende emotionele nummers met charismatische en eerlijke intermezzo’s.

Bezetting
English translation

Dan German

The English Dan German is the Americana singer-songwriter that walks the thin line between Country, Folk & Blues. In his songs he sings about the romance of everyday trials and tribulation. With his dry humour the boundary between joy and sorrow and hope and emptiness fades away. The powerful shows from Dan German combine narrative emotional songs with charismatic and honest interludes.

Band links

Geniet alvast een beetje met onderstaande links.