THE DRIP DRY MAN AND THE BEAT REVOLVER

Soul, garage, blues en good old fashioned rock & roll!
Houtnacht 2018

THE DRIP DRY MAN AND THE BEAT REVOLVER

Als een bezeten predikant te midden van een wilde, razernij oproepende exorcism, heeft The Drip Dy Man menig publiek door heel Europa betoverd, ondersteund door de rauwe grooves van de Beat Revolver band. De muziek is hevig be├»nvloed door Blues legendes als Howlin’ Wolf en Rock & Roll veteranen als Iggy Pop & The Stooges. Soul, garage, blues en good old fashioned rock & roll!

Bezetting
English translation

The Drip Dry Man And The Beat Revolver

As a possessed preacher in the midst of a wild, furious exorcism, The Drip Dy Man has enchanted many audiences across Europe, supported by the raw grooves of the Beat Revolver band. The music is heavily influenced by Blues legends like Howlin ‘Wolf and Rock & Roll veterans like Iggy Pop & The Stooges. Soul, garage, blues and good old fashioned rock & roll!

Band links

Geniet alvast een beetje met onderstaande links.