MADBWOY

Spectrum van reggae en dancehall
Houtnacht 2018

MADBWOY

Madbwoy is één van de meest gewilde dj’s in de dancehall/reggae scene van het moment. Zo is hij een graag geziene gast bij de Jamrock events en heeft hij tientallen mixtapes op zijn naam staan. Naast dj is hij ook nog eens drummer van misschien toch wel Nederlands grootste reggaeband van het moment, The Dubbeez. Zijn muzikale kant schemert door in zijn dj-sets, want binnen het hele spectrum van reggae en dancehall weet hij de weg, van oude roots tot nieuwe bashment hits!

Bezetting
English translation

Madbwoy

Madbwoy is one of the most wanted DJs in the dancehall / reggae scene of the moment. He is a welcome guest at Jamrock events and has dozens of mixtapes to his name. Besides DJ, he is also a drummer of perhaps the Netherlands’ largest reggae band of the moment, The Dubbeez. His musical side shines through in his DJ sets, within the entire spectrum of reggae and dancehall he knows the way, from old roots to new hits!

Band links

Geniet alvast een beetje met onderstaande links.