RUDE WALKIN

Roots Rock Reggae
Houtnacht 2018

RUDE WALKIN’

Deze rudeboys uit Amsterdam houden echte Roots Rock Reggae in ere. Sinds 2010 speelt de band door heel het land en zijn ze een bekende naam in de reggae scene. Geïnspireerd door grootheden als Lee “Scratch” Perry, is Rude Walkin’ gevormd door een groep ervaren reggae muzikanten. Zoals het echte reggae betaamt, zijn de teksten kritisch, krachtig, maar ook positief! Alles bij elkaar de ingrediënten voor een opzwepende reggae show. One Love!

Bezetting
English translation

Rud Walkin’

These bad boys from Amsterdam keep Roots Rock Raggae real. Since 2010 the band has played across the country and they are a well known name in the reggae scene. Inspired through big names such as Lee ‘Scratch’ Perry, Rud Walkin’ is formed by a group of experienced reggae musicians. Just as real reggae should be, the lyrics are critical, powerful but also positive! Together this makes for a capitivating reggae show. One Love!

Band links

Geniet alvast een beetje met onderstaande links.