STRINGSTRANG

Een combinatie van resonerende gitaren en veldopnames

Houtnacht 2018

STRINGSTRANG

De muziek van StringStrang wordt gecreëerd door een combinatie van resonerende gitaren en veldopnames, die met geluidseffecten worden gemanipuleerd. Het geluid van StringStrang is repetitief en harmonisch; de muziek gaat over atmosfeer en contradicties.

Voor Houtnacht zal Jan Kees Helms, de artiest achter StringStrang, zijn laatste album ‘Waasland’ ten gehore brengen.

Bezetting
English translation

StringStrang

The music of StringStrang is created by a combination of resonant guitar and field recordings manipulated with sound effects. The sound of StringStrang is repetitive and harmonich,; a music creating atmosphere and contraditions.

Especially for Houtnacht: Jan Kees Helms, the artist behind StringStrang will be playing his from his latest album ‘Waasland’

Band links

Geniet alvast een beetje met onderstaande links.