THE PEDRO DELGADOS

Ratelende en stuwende mix van Folk, Blues & Rock 'n' Roll
Houtnacht 2018

THE PEDRO DELGADOS

Aan ervaring geen gebrek bij deze Rock & Roll veteranen met verledens bij bands als the Anomalys en de Skidmarks. Voor deze formatie hebben ze Rock & Roll ingeruild voor Bluegrass. Echter, geen typische Bluegrass, maar meer een dampende, ratelende en stuwende mix van Folk, Blues & Rock ‘n’ Roll en ok, dan toch een beetje Bluegrass. Ze hebben half Europa afgetourd en stonden op festivals als Lowlands en Zwarte Cross en we zijn ontzettend blij om ze nu hier bij ons op Houtnacht te hebben!

Bezetting
English translation

The Pedro Delgados

There’s no lack of experience with these Rock & Roll veterans with stints with bands like the Anomalys and the Skidmarks. For this formation they have swapped Rock & Roll for Bluegrass. However, not a typical Bluegrass, but more a steaming, rattling and eclectic mix of Folk, Blues & Rock ‘n’ Roll with a touch of Bluegrass. They have toured halfway through Europe and were at festivals like Lowlands and Zwarte Cross and we are very happy to have them join us at Houtnacht!

Band links

Geniet alvast een beetje met onderstaande links.