Total Seclusion

Superstrakke hardcore punk met metal, ska & reggae
Houtnacht 2018

TOTAL SECLUSION

Deze jonge punks vormen misschien wel de meest originele jonge punkband die de lage landen op het moment kent. Superstrakke snelle melodieuze hardcore punk wordt afgewisseld met hedendaagse metal, krankzinnige ska en hier en daar een reggae groove en soca beat. Dit alles vormt de perfecte basis voor een ijzersterke frontman met maatschappijkritische teksten, die als een bezetene het podium op en neer springt. Onlangs kwam het eerste album van Total Seclusion uit en luisterend daarnaar, belooft dit een ongelofelijk harde show te worden.

Bezetting
English translation

Total Seclusion

These young punks are perhaps the most original young punk band known to the low lands at the moment. Super lean fast melodic hardcore punk is interspersed with contemporary metal, crazy ska and here and there a reggae groove and soca beat. Together this forms the perfect basis for a strong frontman with socially critical lyrics, who commands the stage with his jumping. They have recently released the first album ‘Total Seclusion’ and judging how that sounds, their performance at Houtnacht promises the audience an unbelievably hard show.

Band links

Geniet alvast een beetje met onderstaande links.