VELDACTS

Verhalenvertellers, Ultimate Dance Creations, Kung fu, Capoeira & Circus

Veldacts 2018

VELDACTS

Verhalenvertellers:
Onder de bomen van de Hout zwerven onze vertellers met de prachtigste verhalen. Sta eens bij hen stil en laat je meenemen naar verre oorden.

Vertellers: Eric Borrias / Marin Millenaar / Julian Wijnstein / Janey de Jong

Ultimate Dance Creations;
In de Koepel van de Hout vliegen acrobaten Eva en Michaela aan doeken en een hoepel sierlijk door de lucht. Kom gerust dichterbij. Wie weet mag jij ook als een blaadje zweven…

Shaolin Centrum Haarlem:
Kung fu demo

Capoiera school Semente:
Capoeira demonstratie

Meedoe Circus Kristal:
Kom je skills oefenen met ├ęche circusattributen! Bij meedoe Circus Kristal maak je je eigen show met attributen zoals eenwielers, grote houten ballen en Chinese bordjes. Durf jij het aan?

Shaolin Centrum Haarlem:
Discipline, martial arts, choreografie, acrobatiek en focus. Shaolin cultuur heeft een groot aantal belangrijke Chinese uitingen in zich waar kung fu er een van is. Maar ook hierin komt alles samen, het is bewegende meditatie voor gezondheid, persoonlijke groei en zelfverdediging. Een grote plus is dat het ook nog eens super leuk en spectaculair is om naar te kijken. Vandaar dat ze dus ook vanaf 2012 te zien zijn op het Houtfestival. Ieder jaar een beetje beter, een beetje sneller een beetje spectaculairder!!!