JAROMIR MULDERS & JENTLEY DRIEMAN

Houtnacht 2018

JAROMIR MULDERS & JENTLEY DRIEMAN

“Nieuwe Vide organiseert een performance programma op Houtnacht 2018 (zaterdag 16 juni) en Houtfestival 2018 (zondag 17 juni) in de Haarlemmerhout.

Tijdens Houtnacht is de audiovisuele performance ‘Geluk?’ van Jaromir Mulders en Jentley Drieman te zien, ontwikkeld tijdens een residentie bij het Kameroperahuis. Mulders en Drieman nemen je mee naar een wereld waar theater, muziek en technologie elkaar versterken. De performance bestaat uit een drieluik, met als hoofdvraag: wat betekent het om gelukkig te zijn? Naar aanleiding daarvan volgen vragen als: Wat is geluk? Wordt er tegenwoordig te veel van ons verwacht? Is het een taboe om ongelukkig te zijn? Mogen we af en toe even, heel even, stilstaan?

Jaromir Mulders organiseerde afgelopen jaar bij Nieuwe Vide de Sound Hackspace ; workshops en performances gericht op muziek en technologie.

Jentley Drieman is muzikant en theatermaker. Muziek is haar passie, inspiratiebron en uitlaatklep. Ze maakt hoofdzakelijk gebruik van zang en piano, en combineert dat met theater, maar ook met andere kunstdisciplines. Daarbij gebruikmakend van instrumenten zoals: melodica, cello, gitaar en een loopstation.”

Bezetting
English translation
Here comes the translation

Band links