LUCAS VAN EEDEN

Houtpodium 2018

LUCAS VAN EEDEN

Nieuwe Vide organiseert een performance programma op Houtnacht 2018 (zaterdag 16 juni) en Houtfestival 2018 (zondag 17 juni) in de Haarlemmerhout. Op zondag 17 juni is er een performance van Lucas van Eeden te zien.

Lucas van Eeden studeert in de zomer van 2018 af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) in Den Haag. In zijn doorlopende installatie – deels performance, deels een kook-show – bevraagt Van Eeden het begrip ‘werk’ en doet hij een poging om ‘de werkruimte’ de herdefiniëren. Op de dag van de performance zal Van Eeden fysiek aan het werk zijn in en rond de ruimte. De performance kan online, via een livestream, worden gevolgd, en kan uiteindelijk worden opgevat als intiem onderzoek naar de cyclus van transformatie.

Bezetting
English translation
Here comes the translation

Band links