ACROCORDION

ACROCORDION

Een energieke, interactieve, humoristische act vol verbazingwekkende Afrikaanse acrobatiek, Europese live muziek op accordeon, dans, humor, ontroering en romantiek! Een unieke en bijzondere samenwerking tussen een Keniaanse acrobaat en een Nederlandse accordeoniste.

ACROCORDION is een muzikale acrobatiek- (straat)theater-act. Grappig, verbazingwekkend en ontroerend. Een Nederlandse accordeoniste speelt en zingt een mooi lied voor het publiek maar wordt onderbroken door een Afrikaanse acrobaat die gekke sprongen en grapjes maakt en het publiek probeert te imponeren. Ze dagen elkaar uit. Hij danst op haar muziek, zij begeleidt zijn sprongen. Maar ze willen meer en meer en komen steeds dichter bij elkaar, uiteindelijk duo-acrobatiek en accordeon spelen combinerend….