CAPOEIRA SCHOOL SEMENTE

CAPOEIRA SCHOOL SEMENTE

Een Braziliaanse Capoeira show vol met acrobatische bewegingen, sprongen, trappen, ontwijkingen, muziek en zang. Blijheid en energie voor kinderen en volwassenen. Komt dat zien bij ‘de Semente boom’ op het veld! Capoeira School Semente uit Haarlem zal voor het vierde jaar op een rij een fantastische Capoeira show geven. Opgericht in 2003 leidt Contramestre Lisette al 16 jaar haar Capoeira school in Haarlem. Zij geeft Capoeira les aan kinderen (vanaf 7 jaar) en volwassenen.

Capoeira is een Afro-Braziliaanse combinatie van muziek en bewegen, ontstaan in de tijd van de slavernij en slavenhandel. De strijd om fysieke en mentale vrijheid zijn één van de fundamenten binnen de Capoeira.  In een kring van mensen wordt er door middel van instrumenten livemuziek gemaakt en bewegen twee spelers in het midden op een soepele en vloeiende manier door middel van aanvallende, ontwijkende en acrobatische bewegingen.

Wil je na afloop dit ook allemaal leren informeer dan naar een proefles of bekijk de website van de Capoeira School. Lessen vinden plaats in Klein Heiligland 84 in het centrum van Haarlem.