LÄRSCHUTZ

noisy freejazz improv

LÄRMSCHUTZ

Lärmschutz mishandelt snaren, koper en knopjes tot de vellen erbij hangen, aan de instrumenten én aan de spelers! Hun geïmproviseerde freejazz is in your face, ongeremd en onvoorspelbaar, want geen noot is vooraf afgesproken. Integendeel! Ze zijn juist op hun best wanneer gitaar, trombone en electronica elkaar lekker dwarszitten zodat muzikanten én publiek afgemat het einde halen.

Dat Lärmschutz zichzelf graag uitput merk je ook buiten het podium, wanneer ze bijvoorbeeld in 2018 dertien nieuwe releases uitbrachten, hun eigen label Faux Amis records runnen en dit jaar elke maand een splitcassette opnemen met een gelijkgestemde artiest. Rondom Houtnacht verschijnt hun juni-release samen met het Haagse the Howl Ensemble!

Band links

Geniet alvast een beetje met onderstaande links.