LOLA'S DICE

Frisse psychedelische tropical funk

LOLA’S DICE

Uit Amsterdam komt de nieuwste verrassing: Lola’s Dice. Begonnen in de punk en hardrock-hoek evolueerde het geluid van de band naar het huidige meer psychedelische tropische funk-geluid. Niet zo gek, want de band bestaat nu door enkele bezettingswisselingen geheel uit Latino’s, die hun eigen muzikale roots meenamen, naast invloeden uit de jazz, funk, rock en psychedelica.

Dat de huidige weg die Lola’s Dice is ingeslagen een goede lijkt te zijn, blijkt wel uit de interesse van het label Names You Can Trust. Vorig jaar verscheen reeds de EP Viaje al Centro de Ritmo op dit hippe New Yorkse label, terwijl de groep pas aanstaand najaar de Popronde aandoet. Maar gelukkig kunnen jullie Lola’s Dice al eerder zien, met hun frisse psychedelische tropical funk, hier op het Houtfestival natuurlijk.

Bezetting

Alex – percussie & drums
Hernan – bas, zang
Pedro – electrische gitaar, zang
Javier – zang, synths/midi, electrische gitaar

Band links

Geniet alvast een beetje met onderstaande links.