Martien Keesmaat

Haarlemse gitaarvirtuoos

MARTIEN KEESMAAT

Martien bewandelt liefst geen platgetreden paden. Zijn voorkeur gaat uit naar meer gewaagde kleurencombinaties en een uitgesproken sfeer binnen verschillende genres. Dat hoor je terug in zijn solowerk – op het podium en op plaat – en zijn samenwerkingen met bekende en minder bekende namen uit de muziekwereld.

Momenteel werkt Martien aan de opvolger van zijn solodebuut “Life in my Living” en maakt hij documenataire- en filmmuziek met zijn nieuwe project Enter The Fat Dragon. Hij speelde in de rockbands Ruby Q en Danika, werkte samen met jazzmuzikanten als Leon Klaasse en Frans van der Hoeven en deed een theatertournee met leden van Suzies Haarlok. Met John van der Veer vormde hij een modern klassiek gitaarduo en zijn Lava-Rock-formatie Krater komt halverwege dit jaar ook nog eens met een nieuw album. Genoeg samenwerkingen dus, maar tijdens Houtnacht helemaal solo!

Band links

Geniet alvast een beetje met onderstaande links.