Mixed Media Lounge

een diepere blik op de muziek

Houtfestival 2019

MIXED MEDIA LOUNGE

Op het Houtfestival treden veel weinig bekende muziekgroepen en artiesten op uit allerlei windstreken. Vaak schuilen er achter deze artiesten of achter de muziek zelf interessante verhalen. Om de muziek dus meer in een context te plaatsen vindt op het Houtfestival ter verdieping al enkele jaren de Mixed Media Lounge plaats.

Professionele muziekjournalisten interviewen een selectie van de optredende artiesten, en deze artiesten brengen daarnaast een of twee nummers ten gehore in een intiemere setting. Elke sessie duurt ongeveer 15 minuten, en deze wordt ook gefilmd en later op youtube gezet.

De Mixed Media Lounge wordt georganiseerd in samenwerking met dé Nederlandse site voor wereldmuziek: MixedWorldMusic.com.

Op deze site zijn zowel o.a. artikelen, muziekrecensies als een complete wereldmuziekagenda te vinden. 

Band links

Geniet alvast een beetje met onderstaande links.