NEW HARLEM JUNIORS

negentien-koppige bigband met jonge talenten uit Haarlem

NEW HARLEM JUNIORS

De New Harlem Juniors is een groep jonge, enthousiaste muzikanten tussen de 9 en de 15 jaar, die elke week samenkomt om te gekke muziek te maken. Het is een negentien-koppige bigband in een complete bigband bezetting, onder leiding van Lorenzo Mignacca. Als bigband heeft de groep al veel podiumervaring, o.a. in het Patronaat. Bij deze optredens speelt de New Harlem Juniors nummers van hedendaagse muziek, maar ook wat jazz/hardbob klassiekers.

De New Harlem Juniors is de eerste van de drie bands uit de bigband-opleiding van Lorenzo Mignacca en valt onder de Hartmuziekschool/blazersschool.nl. De band repeteert iedere woensdag bij Flinty’s die gelukkig de ruimtes ter beschikking stelt voor deze jonge talenten!