PONI

Donkere lo-fi folk

PONI

PONI (Person Of No Importance) is het project van de Tilburger Tjeerd van Erve, waarin zijn voorkeur voor lo-fi muziek, donkere folk en noisy landschappen vaak samenkomen. Met simpele middelen zoals gitaar, digitale ritmeboxen en effectpedalen creëert hij zijn eigen universum. Een universum waarin experiment en melancholie hand in hand gaan.

PONI heeft releases uitgebracht via Barreuh Records, waaronder een split met Glice en Smikkelbaard. Daarnaast zijn er verschillende in eigen beheer uitgebrachte solowerken, en releases met Ervelien. Maar ook de bijzondere samenwerkingen die terug te vinden zijn op de duorelease As Send – As Received waarop hij nummers maakt die door bevriende muzikanten worden bewerkt, of opnieuw opgenomen in een nieuwe versie.

Band links

Geniet alvast een beetje met onderstaande links.