Sector & Subsequent

local drum & bass heroes!

SPEKTRUM PRESENTS: SEKTOR & SUBSEQUENT

Zonder deze twee heren had Haarlem een stuk minder drum & bass legendes in haar nederige stadje gehad. Als drijvende kracht hebben Sektor & Subsequent met de Spektrum events jaar in jaar uit de dikste d&b avonden in het Patronaat georganiseerd met namen als Andy C, Pendulum Noisia, Netsky en veel meer. Ondanks dat ze zich organisatorisch wat teruggetrokken hebben zijn ze, tot onze blijdschap, nog steeds actief als resident dj’s!

Naast hun strakke mixes produceren Sektor & Subsequent ook nog hun eigen muziek, zoals de nog niet zo lang geleden uitgebrachte remix van het Baptist nummer “Love Is”. Hun stijl hangt wat tegen het zogeheten liquid drum & bass aan, waarin melodieuze stukken en zweverige atmosferische sounds worden gecombineerd met de herkenbare uptempo beat van drum & bass. Achter de decks zullen ze zich echter niet beperken tot enkel het zachtaardige liquid, dus maak je klaar voor een eclectische set vol bangers!

Band links

Geniet alvast een beetje met onderstaande links.