Hout@Slachtstrand 2021

Phil Meds

ZONDAG SEPTEMBER 2021, 15.30-16.00 UUR

Voor de Haarlemse rapper, producer, spoken word-artiest en tekstschrijver Phil Meds werkt muziek als medicatie. Zijn op hiphop geïnspireerde beats en warme, dromerige synths vormen een welhaast natuurlijk geneesmiddel voor geestelijke kwalen.

Meds’ nummers zijn gelaagd en subtiel opgebouwd maar klinken tegelijkertijd zeer toegankelijk. Ze passen zowel op een buitenpodium in de zon als bij de huiskamertour die hij na de release van zijn nieuwe EP ‘HOOP’ ondernam (als medicatie voor de mensen die extra te lijden hebben gehad onder de coronacrisis). Waar de nummers op een rustige flow drijven, laten de teksten niets aan de verbeelding over. Meds belicht op rauwe, diepzinnige en bovenal doeltreffende wijze de mooie en mindere kanten van het leven, confronterend maar zeker ook hoopvol.

Een aanstormend talent, waar we de komende jaren veel van gaan horen, gewoon te zien op het leukste festival in zijn eigen stad. Wees erbij en ervaar de perfecte remedie tegen jouw eigen coronasleur!

Bezetting

Phil Meds

Kijk en luister

Bandlinks