Kok- en keukenmedewerkers

Achter het Houtfestival gaan 120 vrijwilligers schuil, waaronder een team die op culinair gebied de smaakpapillen van de artiesten en crew gaan verwennen. Het hoeft geen haute cuisine te zijn, maar wél multicultureel en met hart, ziel & plezier klaargemaakt!

 

Wat zoeken we?

Heb jij affiniteit met festivals, cultuur, hou je van gezelligheid en weet je van aanpakken? En heb je altijd eens achter de schermen mee willen kijken bij een groot festival? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij organiseren elk jaar het Houtfestival en dit jaar op zaterdag 15 juni (Houtnacht) en zondag 16 juni (Houtfestival).

Wat ga je doen?

Zowel op de dagen van op- en afbouw als de festivaldagen zelf ben je een van de spillen in de festivalkeuken. Altijd al eens culinaire input willen leveren op een festival; dit is je kans!

Idealiter ben je alle dagen beschikbaar, maar mocht dit om wat voor reden niet het geval zijn, geef het aan in de aanmelding dan kijken we samen wat WEL kan!

Wat vragen we van je?

Een enthousiaste, positieve en daadkrachtige instelling! Een koksdiploma is niet nodig om te mogen werken als kok of als keukenmedewerker (als is dat natuurlijk wel een pré); het belangrijkste is dat je er affiniteit mee hebt! Koken en eten = je passie!

Lijkt het je leuk, maar zie je op basis van de omschrijving uitdagingen? Laat het dan even weten bij jouw aanmelding, dan kijken we samen of we een oplossing kunnen vinden!

Wat bieden we je?

  • Een kijkje achter de schermen van een festivalkeuken in een hecht team
  • Het opdoen van ervaring in een discipline naar keuze binnen de keuken squad
  • Een goede verzorging vanuit ons ervaren cateringteam, waar je deel van uitmaakt!
  • De mogelijkheid intern door te groeien bij volgende edities
  • En natuurlijk een HEEL gezellig en kleurrijk weekend

Wanneer is het?

De werkzaamheden zijn van vrijdag 14 juni tot en met maandag 17 juni 2024! Het zou namelijk heel fijn zijn als je kunt helpen met opbouwen en afbreken. Lukt dat niet, ook geen probleem natuurlijk!

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar aanmelden@houtfestival.nl.

Wie zijn wij?

Het Houtfestival, het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival toveren we de Hout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder-)theater, beeldende kunst en heerlijke hapjes. Tijdens de zaterdag draaien we in de avond warm met een breed scala aan optredens uit de meest uiteenlopende muzikale subculturen. Op de zondag kan het publiek zich onderdompelen in de verhalen van een grote verscheidenheid aan artiesten.
Achter het Houtfestival gaan 120 vrijwilligers schuil. Een groot deel van dat team focust zich op de dagen dat het festival plaatsvindt. Een kleiner deel is door het jaar heen bezig met de voorbereidingen en schept de randvoorwaarden voor nu en in de toekomst. Wellicht dat jij ook een rol in het geheel kan spelen.