Kok- en keukenmedewerkers

Vind je het leuk om in de keuken lekker te kokkerellen. En werk je graag samen in een team? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe kok of keukenmedewerker.

Wat zoeken we?

Het Houtfestival zoekt enthousiaste koks en keukenmedewerkers die er van genieten de smaakpapillen van onze vrijwilligers en op de draaidagen ook de artiesten te komen verwennen. Het hoeft geen haute cuisine te zijn, maar vooral wél multicultureel met hart, ziel en plezier gekookt, zowel in de aanloop naar het festival als op de festivaldagen zelf!

Wat ga je doen?

In het voorjaar werk je samen met de coördinator aan het bedenken van het eten voor de crew vrijwilligers en de artiesten. Tijdens het festival ben je de spil in de keuken. Het is heel belangrijk dat je vanaf vrijdag tot en met maandag beschikbaar bent. Er dient namelijk ook opgebouwd en afgebouwd te worden.

Wanneer begin je?

De voorbereidingen starten rond maart en gaan door tot en met het festivalweekend, zaterdag 17 juni en zondag 18 juni 2023.

Wat vragen we van je?

Een gestructureerde aanpak en een positieve, daadkrachtige instelling. Bij het Houtfestival hoef je geen koksdiploma te hebben om te mogen werken als kok (al is het wel een pré) of keukenmedewerker. Het is veel belangrijker dat jij affiniteit hebt met eten: waar je ook komt koken, eten is je passie!

Wat bieden we je?

Een unieke ervaring bij de organisatie van een van de leukste festivals van de stad! Gedurende het festivaljaar maak je deel uit van een veelzijdig en enthousiast team dat elkaar helpt en stimuleert. Tijdens het festival kun je uiteraard rekenen op een goede verzorging door ons cateringteam. Als je het naar je zin hebt bieden we je graag de kans ook volgend jaar actief te zijn en jezelf binnen het festival te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Het Houtfestival, het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival toveren we de Hout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder-)theater, beeldende kunst en heerlijke hapjes. Tijdens de zaterdag draaien we in de avond warm met een breed scala aan optredens uit de meest uiteenlopende muzikale subculturen. Op de zondag kan het publiek zich onderdompelen in de verhalen van een grote verscheidenheid aan artiesten.
Achter het Houtfestival gaan 120 vrijwilligers schuil. Een groot deel van dat team focust zich op de dagen dat het festival plaatsvindt. Een kleiner deel is door het jaar heen bezig met de voorbereidingen en schept de randvoorwaarden voor nu en in de toekomst. Wellicht dat jij ook een rol in het geheel kan spelen.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar aanmelden@houtfestival.nl.