Houtfestival 2022 in de media

De media besteden uitgebreid aandacht aan het Houtfestival van juni 2022. Hier vind je links naar enkele interessante interviews, artikelen en concertopnamen die we hebben gevonden.

Haarlems Dagblad

Het Haarlems Dagblad pakte op 16 juni uit met maar liefst 2 pagina’s over het Houtfestival, met 3 artikelen. Journalist Peter Bruyn laat zich hierin lovend uit over het Houtfestival:

“Weinig festivals in de regio hebben zo’n interessante ontwikkeling doorgemaakt”.

Lees de artikelen in het Haarlems Dagblad:

Haarlem 105

Haarlem 105 blikte vooruit op het festival met onze Wijnand Stomp en Marleen Klooswijk, en zond live uit vanaf het Houtfestival. Marleen Klooswijk legt in haar interview uit hoe het Houtfestival zo bijzonder kan programmeren:

“We organiseren het nu voor de 35e keer met allemaal mensen die dat onbetaald doen. Daardoor kunnen we echt scherpe keuzes maken en hele bijzondere programma’s neerzetten. [Daardoor brengen we] bijzondere dingen die je tegenwoordig bijna niet hoort op radio en ook niet op de podia, omdat iedereen moet proberen om goed geld te verdienen om zijn broek op te houden”.

Luister de interviews terug op Haarlem 105:

Concertzender

De Concertzender maakte op zondag 19 juni opnamen in Grenzeloos. Deze opnamen worden later uitgezonden, nu is nog niet bekend wanneer.

Blijf op de hoogte