Tentoonstelling 35 jaar Houtfestival

15 t/m 28 oktober, Badhuis Haarlem. Feestelijke opening op zaterdag 15 oktober met muziek en onze voorzitter Renske Leijten.

Dit jaar vierde het Houtfestival in juni zijn 35 e editie. Na twee afgelaste edities werd het Houtfestival weer volop door Haarlemmers omarmd. We maken dit jaar nog feestelijker met een jubileumtentoonstelling in samenwerking met het Badhuis.

De tentoonstelling geeft een uitgebreid beeld van de rijke geschiedenis van het Houtfestival, met duizenden foto’s, een stripboek uit 2008 en posters uit vrijwel alle jaren. Tevens is het een mooie ode aan iedereen die al die jaren aan het festival heeft gewerkt. Sinds de eerste editie zorgen vrijwilligers voor dit jaarlijkse feestje.

De tentoonstelling is tot stand gekomen met onmisbare hulp van het Noord-Hollands Archief. Het archief had bijvoorbeeld nog vele krantenknipsels en informatie. Daarnaast hebben we alle gelederen van het vrijwilligersteam gevraagd om posters, t-shirts en andere objecten. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

Je bent welkom vanaf aanstaande zaterdag 17.00 uur. Onze voorzitter Renske Leijten opent dan de tentoonstelling. Daarna is er muziek. We hopen je dan te zien!

Waar?

Badhuis
Leidseplein 49
2013 PW Haarlem

Wanneer?

Feestelijke opening: zaterdag 15 oktober 17.00-19.00 uur
Daarna: maandag t/m vrijdag 8.30-12.00 uur
De tentoonstelling duurt t/m vrijdag 28 oktober.

Toegang

De toegang is gratis.

Blijf op de hoogte