Donateurswerver Houtvriendjes

Voor het Houtfestival zoeken we iemand die als onderdeel van het Communicatieteam verantwoordelijk is voor het beheer en de werving van Houtvriendjes. Dit zijn (kleine) donateurs (vaak particulieren) die jaarlijks een tientje of meer bijdragen aan het festival.

 

Wat ga je doen?

Voor de Houtvriendjes organiseer je ludieke acties, informatiebulletins en wervingscampagnes. Ook werk je samen met de penningmeester om ervoor te zorgen dat de Houtvriendjes tijdig en correct worden geïnformeerd wanneer de jaarlijkse donatie wordt afgeschreven.

Wat vragen we van je?

Een creatieve geest waarmee je leuke acties bedenkt en invulling geeft aan de betekenis van een Houtvriendje. Op deze manier kunnen we onze Houtvriendjes blijven binden, boeien en hopelijk ook uitbreiden!

Je vindt het leuk om op een lokale ondernemers af te stappen om samen een leuke actie uit te werken ter inspiratie voor de Houtvriendjes. Daarbij zet je samen met het communicatieteam het festival neer als het leukste, kleurrijkste evenement van de stad!

Wat bieden we je?

  • Een unieke ervaring met PR- en marketingactiviteiten bij één van de leukste festivals van de stad!
  • Je maakt deel uit van ons ervaren, veelzijdige en enthousiaste communicatieteam
  • Een goede verzorging vanuit ons ervaren cateringteam
  • De mogelijkheid intern door te groeien bij volgende edities
  • En natuurlijk een HEEL gezellig en kleurrijk weekend=

Lijkt het je leuk, maar zie je op basis van bovenstaande omschrijving uitdagingen? Laat het dan even weten bij jouw aanmelding, dan kijken we samen of we een oplossing kunnen vinden!

Wanneer is het festival?

Van vrijdag 14 juni tot en met maandag 17 juni! Op zaterdag 15 juni vindt in de avond de Houtnacht plaats en op zondag 16 juni de gehele dag het Houtfestival.

Wanneer begin je?

De voorbereidingen zijn al in volle gang, dus hoe eerder je kunt aansluiten, hoe beter. Het team vergadert ongeveer één keer per maand (in het voorjaar om de twee weken en in de zomer niet). 

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar aanmelden@houtfestival.nl

Wie zijn wij?

Het Houtfestival, het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival toveren we de Hout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder-)theater, beeldende kunst en heerlijke hapjes. Tijdens de zaterdag draaien we in de avond warm met een breed scala aan optredens uit de meest uiteenlopende muzikale subculturen. Op de zondag kan het publiek zich onderdompelen in de verhalen van een grote verscheidenheid aan artiesten.

Achter het Houtfestival gaan 120 vrijwilligers schuil. Een groot deel van dat team focust zich op de dagen dat het festival plaatsvindt. Een kleiner deel is door het jaar heen bezig met de voorbereidingen en schept de randvoorwaarden voor nu en in de toekomst. Wellicht dat jij ook een rol in het geheel kan spelen.