Donateurswerver

Voor het Houtfestival zoeken we iemand die als onderdeel van het Communicatieteam verantwoordelijk is voor het beheer en de werving van Houtvriendjes. Dit zijn kleine donateurs (vaak particulieren) die jaarlijks een tientje of meer bijdragen aan het festival.

Wat ga je doen?

Voor de Houtvriendjes organiseer je ludieke acties, informatiebulletins en wervingscampagnes. Ook werk je samen met de penningmeester om ervoor te zorgen dat de Houtvriendjes tijdig en correct worden geïnformeerd wanneer de jaarlijkse donatie wordt afgeschreven.

Wat vragen we van je?

Een creatieve geest die met leuke acties invulling geeft aan het Houtvriendje zijn en zo onze supportersgroep kan binden en uitbreiden. Je bent niet bang om op een lokale ondernemer af te stappen om samen een leuke actie uit te werken en inspireert de Houtvriendjes. Samen met de rest van het communicatieteam zet je het festival neer als het leukste evenement van de stad.

Wat bieden we je?

Een unieke ervaring met pr- en marketingactiviteiten bij een van de leukste festivals van de stad. Gedurende het festivaljaar maak je deel uit van een veelzijdig en enthousiast team dat elkaar helpt en stimuleert. Tijdens het festival kun je uiteraard rekenen op een goede verzorging door ons cateringteam. Als je het naar je zin hebt bieden we je graag de kans ook volgend jaar actief te zijn en jezelf binnen het festival te ontwikkelen.

Wanneer is het festival?

Zaterdag 17 juni en zondag 18 juni 2023

Wanneer begin je?

De voorbereidingsvergaderingen zijn al begonnen, dus hoe eerder je kunt aansluiten, hoe beter. Het team vergadert ongeveer één keer per maand (in het voorjaar om de twee weken en in de zomer niet). Rond het festival moet je tenminste op zaterdag 17 en zondag 18 juni beschikbaar zijn. Vrijdag 16 en maandag 19 juni zijn ook heel fijn als je kunt, want vele handjes maken licht werk bij opbouwen en afbreken van het festival.

Wie zijn wij?

Het Houtfestival, het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival toveren we de Hout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder-)theater, beeldende kunst en heerlijke hapjes. Tijdens de zaterdag draaien we in de avond warm met een breed scala aan optredens uit de meest uiteenlopende muzikale subculturen. Op de zondag kan het publiek zich onderdompelen in de verhalen van een grote verscheidenheid aan artiesten.

Achter het Houtfestival gaan 120 vrijwilligers schuil. Een groot deel van dat team focust zich op de dagen dat het festival plaatsvindt. Een kleiner deel is door het jaar heen bezig met de voorbereidingen en schept de randvoorwaarden voor nu en in de toekomst. Wellicht dat jij ook een rol in het geheel kan spelen.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar aanmelden@houtfestival.nl.