Marktmedewerker

Een aanspreekpunt voor kraamverhuurders en cateraars die op de markt staan, zowel in de aanloop naar het festival als op de festivaldagen zelf.

Wat ga je doen?

In het voorjaar verwerk je samen met de coördinator de aanmeldingen en maak je samen de planning voor de markt. Tijdens het festival ben je op zondag 18 juni aanspreekpunt voor de kraamhouders. Als je van vrijdag tot en met maandag ook tijd hebt om mee te helpen met het opbouwen en afbreken van het festivalterrein is dat ook fijn. Vele handen maken licht werk.

Wat vragen we van je?

Een gestructureerde aanpak en een positieve, daadkrachtige instelling. Op de hectische festivaldag zorg jij ervoor dat alle kramen veilig en op tijd op hun plekje staan en het publiek een geweldige ervaring heeft op de markt.

Wat bieden we je?

Een unieke ervaring bij de organisatie van een van de leukste festivals van de stad! Gedurende het festivaljaar maak je deel uit van een veelzijdig en enthousiast team dat elkaar helpt en stimuleert. Tijdens het festival kun je uiteraard rekenen op een goede verzorging door ons cateringteam. Als je het naar je zin hebt bieden we je graag de kans ook volgend jaar actief te zijn en jezelf binnen het festival te ontwikkelen.

Wanneer is het festival?

Zaterdag 17 juni en zondag 18 juni 2023

Wanneer begin je?

De voorbereidingen starten rond maart en gaan door tot en met het festivalweekend.

Wie zijn wij?

Het Houtfestival, het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival toveren we de Hout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder-)theater, beeldende kunst en heerlijke hapjes. Tijdens de zaterdag draaien we in de avond warm met een breed scala aan optredens uit de meest uiteenlopende muzikale subculturen. Op de zondag kan het publiek zich onderdompelen in de verhalen van een grote verscheidenheid aan artiesten.

Achter het Houtfestival gaan 120 vrijwilligers schuil. Een groot deel van dat team focust zich op de dagen dat het festival plaatsvindt. Een kleiner deel is door het jaar heen bezig met de voorbereidingen en schept de randvoorwaarden voor nu en in de toekomst. Wellicht dat jij ook een rol in het geheel kan spelen.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar aanmelden@houtfestival.nl.