Barcoördinator en/of medewerker

Achter de bar zijn grofweg 3 taken die gedaan moeten worden, namelijk bier tappen, dranken voorschenken en drank serveren. Hen jij hier al ervaring in? Super! Zo niet is dat uiteraard geen probleem. Jij wordt goed opgevangen binnen het team en alles wordt duidelijk uitgelegd. Een mooi festival om ook voor jouw eerste ervaringen op te doen dus. Wil jij samenwerken met een vriend(in) of de hele vriendengroep? Dat kan! Zorg ervoor dat iedereen zich aanmeld en wij regelen de rest!

Wat ga je doen?

In het voorjaar werk je als coördinator mee om de barwerkzaamheden in kaart te brengen en het barteam te contacten en aan te sturen. Tijdens het festival ben je de spil voor het aansturen van meerdere bar locaties op het veld. Het is heel belangrijk dat je vanaf vrijdag tot en met maandag beschikbaar bent. Er dient namelijk ook opgebouwd en afgebouwd te worden.

Wat vragen we van je?

Je bent minimaal 18 jaar, een liefhebber van evenementen, contactvaardig en servicegericht. Als Coördinator kan je het barteam enthousiasmeren, roosters maken, contacten onderhouden met de leverancier. Als barmedewerker heb je een gestructureerde aanpak en een positieve, daadkrachtige instelling. Jij bent tijdens de optredens het stralende gezicht van het Houtfestival en je draagt bij aan een optimale serviceverlening aan de bezoekers van het festival.

Wat bieden we je?

Een unieke ervaring bij de organisatie van een van de leukste festivals van de stad! Gedurende het festivaljaar maak je deel uit van een veelzijdig en enthousiast team dat elkaar helpt en stimuleert. Tijdens het festival kun je uiteraard rekenen op een goede verzorging door ons cateringteam. Als je het naar je zin hebt bieden we je graag de kans ook volgend jaar actief te zijn en jezelf binnen het festival te ontwikkelen.

Wanneer is het festival?

Zaterdag 17 juni en zondag 18 juni 2023.

Wanneer begin je?

De voorbereidingen starten rond maart en gaan door tot en met het festivalweekend.

Wie zijn wij?

Het Houtfestival, het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival toveren we de Hout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder-)theater, beeldende kunst en heerlijke hapjes. Tijdens de zaterdag draaien we in de avond warm met een breed scala aan optredens uit de meest uiteenlopende muzikale subculturen. Op de zondag kan het publiek zich onderdompelen in de verhalen van een grote verscheidenheid aan artiesten.

Achter het Houtfestival gaan 120 vrijwilligers schuil. Een groot deel van dat team focust zich op de dagen dat het festival plaatsvindt. Een kleiner deel is door het jaar heen bezig met de voorbereidingen en schept de randvoorwaarden voor nu en in de toekomst. Wellicht dat jij ook een rol in het geheel kan spelen.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar aanmelden@houtfestival.nl.