Medewerker infobalie

Dit is DE plek waar bezoekers met problemen of vragen over het festival terecht kunnen. Je staat de bezoekers met name te woord over het festival en het programma.

Dus vind je het leuk in contact te staan met mensen en help je ze graag een stapje verder, meld je dan aan!

 

Wat ga je doen?

De infobalies staan op een centrale plek op het festivalterrein. Jij staat de bezoekers te woord en vertelt ze met een goed verhaal waar het Houtfestival voor staat.

Daarbij kunnen er T-shirts gekocht worden van voorgaande jaren!

Wat vragen we van je?

  • Goede beschikbaarheid op zaterdag 15 en zondag 16 juni 2024
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Kennis van de Engelse taal is een pré
  • Stressbestendig, geduldig en flexibel

Lijkt het je leuk, maar zie je op basis van bovenstaande omschrijving uitdagingen? Laat het dan even weten bij jouw aanmelding, dan kijken we samen of we een oplossing kunnen vinden!

Wat bieden we je?

  • Een kijkje achter de festivalschermen in een hecht team
  • Een unieke ervaring met communicatie-activiteiten
  • Een goede verzorging vanuit ons ervaren cateringteam, waar je deel van uitmaakt!
  • De mogelijkheid intern door te groeien bij volgende edities
  • En natuurlijk een HEEL gezellig en kleurrijk weekend

Wanneer is het festival?

De werkzaamheden zijn van vrijdag 14 juni tot en met maandag 17 juni 2024! Het zou namelijk heel fijn zijn als je kunt helpen met opbouwen en afbreken. Lukt dat niet, ook geen probleem natuurlijk!

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar aanmelden@houtfestival.nl.

Wie zijn wij?

Het Houtfestival, het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival toveren we de Hout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder-)theater, beeldende kunst en heerlijke hapjes. Tijdens de zaterdag draaien we in de avond warm met een breed scala aan optredens uit de meest uiteenlopende muzikale subculturen. Op de zondag kan het publiek zich onderdompelen in de verhalen van een grote verscheidenheid aan artiesten.

Achter het Houtfestival gaan 120 vrijwilligers schuil. Een groot deel van dat team focust zich op de dagen dat het festival plaatsvindt. Een kleiner deel is door het jaar heen bezig met de voorbereidingen en schept de randvoorwaarden voor nu en in de toekomst. Wellicht dat jij ook een rol in het geheel kan spelen.