Medewerker infobalie

Dit is dé plek waar bezoekers met problemen of vragen over het festival terecht kunnen. Je zal de bezoekers met name te woord staan over het festival en het programma.

Wat ga je doen?

De infobalies staan op een centrale plek op het festivalterrein. Jij staat de festivalbezoekers te woord en vertelt ze met een goed verhaal waar het Houtfestival voor staat. Ook kunnen hier t-shirts van voorgaande jaren worden gekocht.

Wat vragen we van je?

Het is als infoteam medewerker fijn als je een grote beschikbaarheid hebt in het festival weekend. Verder ben je communicatief, stressbestendig, geduldig en flexibel en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden we je?

Een unieke ervaring met communicatie-activiteiten bij het leukste festival van de stad! Gedurende het festivaljaar maak je deel uit van een veelzijdig en enthousiast team vrijwilligers, dat elkaar helpt en stimuleert. Tijdens het festival kun je uiteraard rekenen op een goede verzorging door ons cateringteam. Als je het naar je zin hebt bieden we je graag de kans ook volgend jaar actief te zijn en jezelf binnen het festival te ontwikkelen.

Wanneer is het festival?

Zaterdag 17 juni en zondag 18 juni 2023

Wanneer begin je?

Zaterdag 17 juni.

Wie zijn wij?

Het Houtfestival, het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival toveren we de Hout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder-)theater, beeldende kunst en heerlijke hapjes. Tijdens de zaterdag draaien we in de avond warm met een breed scala aan optredens uit de meest uiteenlopende muzikale subculturen. Op de zondag kan het publiek zich onderdompelen in de verhalen van een grote verscheidenheid aan artiesten.

Achter het Houtfestival gaan 120 vrijwilligers schuil. Een groot deel van dat team focust zich op de dagen dat het festival plaatsvindt. Een kleiner deel is door het jaar heen bezig met de voorbereidingen en schept de randvoorwaarden voor nu en in de toekomst. Wellicht dat jij ook een rol in het geheel kan spelen.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar aanmelden@houtfestival.nl.