Medewerker Productie-administratie

Als Medewerker Productie Administratie maak je deel uit van een enthousiast en gezellig team. Je focus ligt vooral op de administratieve kant van de productiewerkzaamheden. Dit doe je in nauwe samenwerking met de rest van het productieteam. Een actuele en correcte productie-administratie is de basis voor een succesvolle organisatie van het Houtfestival. Door jouw administratieve ervaring zie je natuurlijk ook waar het beter kan en kom je met verbetervoorstellen.

Wat ga je doen?

Je beheert de productie-administratie waar de vrijwilligers, artiesten, leveranciers en overige productiegegevens in worden vastgelegd. Je houdt de mailbox bij waar de aanmeldingen binnenkomen en je zorgt ervoor dat deze direct verwerkt worden in het productiebestand. Tevens zorg je voor het aanmaken van de rapportages voor de productiecoördinatoren en de Houtfestival directeur. Tijdens het festival help je mee met de productiewerkzaamheden.

Wat vragen we van je?

Jouw kracht zit vooral in het kunnen aanbrengen van structuur in een complexe administratie zoals dat nodig is bij het organiseren van een groot festival. Dit vergt vooral:

  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Stressbestendigheid
  • Ervaring met een geautomatiseerd computersysteem
  • Nauwkeurigheid, flexibiliteit en zelfstandigheid

Wat bieden we je?

Een perfecte kans om mee te werken aan de organisatie van het superleuke Houtfestival. Gedurende het festivaljaar maak je deel uit van een veelzijdig en enthousiast team dat elkaar helpt en stimuleert. Tijdens het festival kun je uiteraard rekenen op een goede verzorging door ons catering team. Als je het naar je zin hebt bieden we je graag de kans ook volgend jaar actief te zijn en jezelf binnen het festival te ontwikkelen.

Wanneer is het festival?

Zaterdag 17 juni en zondag 18 juni 2023

Wanneer begin je?

De voorbereidingen zullen vooral vanaf april gaan plaatsvinden.

Wie zijn wij?

Het Houtfestival, het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival toveren we de Hout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder-) theater, beeldende kunst en heerlijke hapjes. Tijdens de zaterdag draaien we in de avond warm met een breed scala aan optredens uit de meest uiteenlopende muzikale subculturen. Op de zondag kan het publiek zich onderdompelen in de verhalen van een grote verscheidenheid aan artiesten

Achter het Houtfestival gaan 120 vrijwilligers schuil. Een groot deel van dat team focust zich op de dagen dat het festival plaatsvindt. Een kleiner deel is door het jaar heen bezig met de voorbereidingen en schept de randvoorwaarden voor nu en in de toekomst. Wellicht dat jij ook een rol in het geheel kan spelen.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar aanmelden@houtfestival.nl