Administratief Medewerker Productieteam

Je maakt deel uit van het gezellige en enthousiaste productieteam. Jouw focus lift hierbij op de administratieve kant van de productiewerkzaamheden. Dit doe je in nauwe samenwerking met het Productieteam.

Een actuele en correctie administratie is de basis voor een succesvolle organisatie van het Houtfestival. Op basis van jouw ervaring horen we natuurlijk ook graag waar het beter kan!

 

Wat ga je doen?

Je beheert de productie-administratie waar de vrijwilligers, artiesten, leveranciers en overige productie-informatie in wordt vastgelegd. Daarbij ondersteun je de Productiecoördinatoren en de Directeur Houtfestival bij het aanmaken van rapportages en help je tijdens het festivalweekend met de productiewerkzaamheden.

Wat vragen we van je?

Jouw kracht zit vooral in het aanbrengen van structuur in een complexe administratie, zoals dit nodig is bij een groot festival. Dit vergt vooral:

  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Ervaring met geautomatiseerde computersystemen
  • Stressbestendigheid, nauwkeurigheid, flexibiliteit en zelfstandigheid

Idealiter ben je gedurende het gehele festivalweekend (van vrijdag 14 juni tot en met maandag 17 juni) beschikbaar, maar mocht dit om wat voor reden niet het geval zijn, geef het aan in de aanmelding dan kijken we samen wat WEL kan!

Wat bieden we je?

  • Een perfecte kans om mee te werken aan de organisatie van het superleuke Houtfestival
  • Je maakt deel uit van ons ervaren, veelzijdige en enthousiaste productieteam
  • Een goede verzorging vanuit ons ervaren cateringteam
  • De mogelijkheid intern door te groeien bij volgende edities
  • En natuurlijk een HEEL gezellig en kleurrijk weekend

Lijkt het je leuk, maar zie je op basis van bovenstaande omschrijving uitdagingen? Laat het dan even weten bij jouw aanmelding, dan kijken we samen of we een oplossing kunnen vinden!

Wanneer is het festival?

Van vrijdag 14 juni tot en met maandag 17 juni! Op zaterdag 15 juni vindt in de avond de Houtnacht plaats en op zondag 16 juni de gehele dag het Houtfestival.

Wanneer begin je?

De voorbereidingen zijn al in volle gang, dus hoe eerder je kunt aansluiten, hoe beter. Het team vergadert ongeveer één keer per maand (in het voorjaar om de twee weken en in de zomer niet). 

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar aanmelden@houtfestival.nl

Wie zijn wij?

Het Houtfestival, het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival toveren we de Hout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder-) theater, beeldende kunst en heerlijke hapjes. Tijdens de zaterdag draaien we in de avond warm met een breed scala aan optredens uit de meest uiteenlopende muzikale subculturen. Op de zondag kan het publiek zich onderdompelen in de verhalen van een grote verscheidenheid aan artiesten

Achter het Houtfestival gaan 120 vrijwilligers schuil. Een groot deel van dat team focust zich op de dagen dat het festival plaatsvindt. Een kleiner deel is door het jaar heen bezig met de voorbereidingen en schept de randvoorwaarden voor nu en in de toekomst. Wellicht dat jij ook een rol in het geheel kan spelen.