Runner / carservice

Als runner ben je de vliegende keep van het festival. Als er zaken gehaald of gebracht moeten worden dan ben jij de persoon die op pad wordt gestuurd door de organisatie. Als runner moet je goed kunnen rijden met een bakwagen (die wel op een B-rijbewijs mag). Dus enige ervaring met het besturen van grote vierwielige voertuigen is een must. Ben jij de road-runner die we zoeken?

Wat ga je doen?

De runner zorgt voor, tijdens en na het festival voor het vervoer van de gasten tussen Schiphol/Haarlem station en de festival hotels of het festival terrein. Naast het vervoeren van onze gasten, wordt de runner ook ingezet voor allerhande ritten ten behoeve van het festival, zoals opslag ritten, boodschappen e.d.

Wat vragen we van je?

Om in aanmerking te komen moet je minimaal 20 jaar zijn en je bent drie jaar in het bezit van een B-rijbewijs (het liefst met E) en je moet voldoende rijervaring hebben. Als chauffeur heb je veel verantwoordelijkheidsgevoel, en ben je representatief, sociaal vaardig, flexibel en een goede beheersing van de Engelse taal is een pré.

Wat bieden we je?

Een unieke ervaring met het leukste festival van de stad! Binnen deze functie kun je festivalgasten met verschillende culturele achtergronden ontmoeten. Tijdens het festival kun je uiteraard rekenen op een goede verzorging door ons cateringteam. Als je het naar je zin hebt bieden we je graag de kans ook volgend jaar actief te zijn en jezelf binnen het festival te ontwikkelen.

Wanneer is het festival?

Zaterdag 17 juni en zondag 18 juni 2023

Wanneer begin je?

Vrijdag 16 juni tot en met maandag 19 juni 2023

Wie zijn wij?

Het Houtfestival, het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival toveren we de Hout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder-)theater, beeldende kunst en heerlijke hapjes. Tijdens de zaterdag draaien we in de avond warm met een breed scala aan optredens uit de meest uiteenlopende muzikale subculturen. Op de zondag kan het publiek zich onderdompelen in de verhalen van een grote verscheidenheid aan artiesten.

Achter het Houtfestival gaan 120 vrijwilligers schuil. Een groot deel van dat team focust zich op de dagen dat het festival plaatsvindt. Een kleiner deel is door het jaar heen bezig met de voorbereidingen en schept de randvoorwaarden voor nu en in de toekomst. Wellicht dat jij ook een rol in het geheel kan spelen.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar aanmelden@houtfestival.nl.